ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Σπείρα διαρρηκτών κυκλοφορεί στην Αργυρούπολη


(Costas Anasto)

ΠΡΟΣΟΧΗ: 2 κοπέλες υποδυόμενες μέλη της Greenpeace περνάνε από τις γειτονιές της Αργυρούπολης και χτυπάνε τα κουδούνια για να τσεκάρουν πoια είναι άδεια. Όποιοι ένοικοι απαντάνε τους κάνουν ερωτήσεις ακόμα και για το πόσοι μένουν μέσα και τι ώρα επιστρέφουν από τη δουλειά.


Μετά από 2 με 3 μέρες εμφανίζεται τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι που φυλάει τσίλιες και 3 άλλα άτομα πηγαίνουν στα σπίτια που δεν είχε απαντήσει κανείς τις προηγούμενες ημέρες προσπαθώντας να τα διαρρήξουν.



Το παραπάνω περιστατικό έγινε προχθές στην οδό Ανεξαρτησίας, ευτυχώς χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού που προσπαθούσαν να παραβιάσουν. Το ζευγάρι στη είσοδο της πολυκατοικίας χτύπησε αμέσως το κουδούνι του ένοικου, που είχε απαντήσει τις προηγούμενες ημέρες, προσποιούμενοι πως είναι αστυνομικοί με πολιτικά και να τους ανοίξουν. 



Ο ενοικός απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία και το ζευγάρι μαζί με τα άλλα 3 μέλη έτρεξαν προς ένα βαν και εξαφανίστηκαν.
Κλειδώνεται καλά πριν φύγετε, ενεργοποιήστε συναγερμούς όσοι έχετε και μην απαντάτε σε ύποπτες ερωτήσεις.



πηγή 

1 σχόλιο:

  1. Αλήθεια εγινε κ στην οδο Ποντου στην Αργυρούπολη χτυπησε το κουδούνι μια ξανθια κοπελα. Οτσν της ανοιξαν απο την πολυκατοικία και έφτασε στην πορτα μας ακουσε φασαρία στο δικο μας κ δεν χτύπησε....αλλα χτύπησε στο διπλανο που έλειπαν. Προφανώς για νσ τσεκάρει οτι λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να χρησιμοποιείτε ήπιους χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.